توضیحات
نویسنده: امیر حسین صراف (تحلیلگر صنعت هوانوردی)
انتشار: ماهنامه صنعت حمل و نقل، شماره ۳۷۵
نگارنده در این یادداشت استانداردهای ساخت و توسعه کترینگ برای خطوط هوایی را تشریح کرده است و نقدی بر نحوه ساخت و توسعه کترینگ فرودگاه بندرعباس در مسیرهای دوربرد و بینالمللی در وسعت ۲۵۰ مترمربع دارد.
این مقاله کارشناسی همچنین نگاهی دارد به یکی از بزرگترین آشپزخانههای مکانیزه و صنعتی دنیا یعنی کترینگ هوایی امارات به مساحت 163000 با ظرفیت تولید 225000 سرویس در روز که در نوع خود تحولی در عرصه خدمات رسانی کترینگ در جهان به شمار می رود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.