توضیحات
چهل و یکمین شماره ماهنامه سفر آذرماه ۱۳۹۲ به موضوع شکار و صیانت از حیات وحش اختصاص دارد که ضمن آن برجسته ترین کارشناسان حیات وحش و اقتصاد ظرفیت های زیستگاه های ایران را در موضوع شکار در تحریریه ماهنامه سفر به بحث گذاشتند.
۱ میلیون اسلحه شکاری در دست مردم است که بسیاری از آنها منطق شکار را نمیدانند و بی محابا و بدون مجوزهای قانونی گونههای جانوری را به کام مرگ میکشانند. حالا گونههای جانوری به دلیل سیاستهای غلط، رو به نابودی گذاشته و حساسیتهای اجتماعی و نگرش منفی نسبت به این پدیده بالا گرفته است. در این نشست تورگردانان شکار اصرار دارند که متولی موضوع شکار در ایران میتواند بر روی توان مندی حرفه ای شکارچیان مجاز حساب ویژه ای باز کند. از شرکت کنندگان در این میزگرد آقایان مرجوم محمدعلی اینانلو، محمد درویش کارشناس محیط زیست و دکتر فریبرز رئیس دانا بودند.
سفر به قزاقستان که روی جلد ماهنامه شماره آذرماه به آن اختصاص دارد، از گزارش های جذابی است که ظرفیت های جدیدی از مردم شناسی را در یکی از غنی ترین کشورهای آسیای میانه معرفی می کند. در این گزارش به قلم همایون ذرقانی سردبیر ماهنامه سفر، به شهر مدرن آستانا، پایتخت نوین قزاقستان اشاره شده که توانسته موزه معماری نوین جهان باشد.
“پیشنهادهای گرم برای روزهای سرد” به قلم افسانه احمدی خبرنگار ماهنامه سفر است که ضمن آن پیشنهادات سفر برای فصل پاییز و زمستان ارائه نموده است. ظرفیتهای گردشگری در بوشهر، چابهار و مناطق کویری از پیشنهادات سفر در آذرماه به شمار می رود.
آداب سفر با کشتی های کروز و ظرفیت های تفریحی و لجستیکی این کشتی های غول پیکر که برخی تا ۶۰۰۰ نفر را پذیرا هستند موضوع مقاله دیگری در ماهنامه سفر است. همچنین ازادسازی نرخ بلیت هواپیما و الزامات گردشگری سلامت در گفت وگوی خبرنگاران ماهنامه سفر با کارشناسان مطرح شده است.
از دیگر عناوین این شماره ماهنامه سفر عبارتند از:
– پرونده چوگان و ثبت چند ملیتی
پس از این ۱۰۰ روز/ یادداشتی از دکتر محمد نجفی
گردشگری سلامت، سند دار می شود
شکارچیان آلاسکا
در آستانه سیبری
کنیا مهد اکوتوریسم جهان
اوج میهمان نوازی ایرانیان
زمین زیر پای خرس آسمان
روز دفاع از پریشان حالی
تونل نمی خواهیم غار می خواهیم
سهم جوامع محلی در توسعه بوم گردی
دور دنیا با دوچرخه به روایت تصویر
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.